وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

اعتراض فرهنگیان بازنشسته به عدم پرداخت ۶۰ درصد پاداش پایان خدمت خود

اعتراض فرهنگیان بازنشسته به عدم پرداخت ۶۰ درصد پاداش پایان خدمت خود ۷۵ هزار فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ نسبت به وایرز نشدن ۶۰ درصد پاداش پایان خدمت خود معترض هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته با تأخیرهای طولانی در دولت‌های مختلف همواره از جمله مسائل مورد اعتراض فرهنگیان بوده است. فرهنگیان معتقدند که این تأخیرها در شرایط اقتصادی فعلی باعث کاهش قدرت خرید آنان می‌شود و ارزش واقعی پاداش را از بین می‌برد.

 

بنابر آمارها، در سال 1402 حدود 75 هزار معلم بازنشسته شده‌اند. با وجود گذشت یک سال از بازنشستگی، این معلمان هنوز 60 درصد از پاداش پایان خدمت خود را دریافت نکرده‌اند.

 

در پی این تأخیر، جمعی از فرهنگیان بازنشسته به نشانه اعتراض مقابل ساختمان سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند. برخی از این معلمان به خبرنگار تسنیم گفتند که حدود یک هزار نفر از معلمان بازنشسته از سراسر کشور برای بیان اعتراض به تهران آمده‌اند.

 

یکی از معلمان بازنشسته در این تجمع گفت: 40 درصد از پاداش پایان خدمت ما که معادل 200 میلیون تومان است، در تابستان امسال واریز شد؛ اما 60 درصد باقی‌مانده که حدود 300 میلیون تومان می‌شود، هنوز پرداخت نشده است. وعده واریز این مبلغ در اوایل آبان ماه نیز عملی نشد.

 

برخی از این فرهنگیان بر این باورند که بودجه مورد نظر برای واریز پاداش آنان، به تسویه مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال 1400 اختصاص یافته است. آنان خواستار شفاف‌سازی مسئولان و پرداخت به‌موقع پاداش پایان خدمت خود هستند.

 

این گروه از معلمان تأکید دارند که تأخیر در پرداخت این پاداش‌ها علاوه بر کاهش ارزش پول، باعث بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی در زندگی آنان می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده